Βομβα για την τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε ο Πανιώνιος. Αναλυτικά:

”ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ”
ΝΕΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ!!!
Ο έμπειρος και φιλόδοξος προπονητής Κώστας Παπαστεργίου θα καθοδηγήσει πλέον το ”τιμόνι” της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ΕΠΣΘ.
Οι ιθύνοντες της κυανέρυθρης ομάδας της Νέας Ιωνίας προχώρησαν σε αυτήν την ποιοτική και σημαντική προσθήκη στον πάγκο τους,καθώς ο Γιάννης Γιαννακός δεν θα συνεχίσει το κοουτσάρισμα στο σύλλογο του Πανιωνίου για προσωπικούς λόγους,αλλά ο πολύπειρος τεχνικός θα συνεχίσει το κουουτσάρισμα στα τμήματα υποδομής της ομάδας,όπου ο ίδιος παράγει αξιέπαινο έργο και πραγματικά αποτελεί έναν άριστο παιδαγωγό για τις μικρές ευαίσθητες ηλικίες!
Η προπονητική αξία του Κώστα Παπαστεργίου είναι ιδιαίτερα γνωστή και αδιαμφισβήτητη,καθώς υπηρέτησε με πίστη,σθένος και αξιόλογες πορείες τις ομάδες Θησέας Αγριάς (πρωτάθλημα και άνοδος από την Α’ΕΠΣΘ στη Γ’Εθνική),ΑΕ Διμηνίου και μέχρι πρότινος βρισκόταν στο πάγκο της Ακρόπολης Σέσκλου σε επίπεδο Α’Τοπικής.
Ακόμα ο νέος τεχνικός ανέλαβε την προπονητική εποπτεία στις ακαδημίες της ΑΕΚ και του ΠΑΟ.
Η διοίκηση του Πανιωνίου καλωσορίζει τον Κώστα Παπαστεργίου στην κυανέρυθρη οικογένεια και εύχεται μία υγιή επιτυχημένη σεζόν με χαρές και ευτυχία.
Επιμέλεια:Γραφείο Τύπου
ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 1986