Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Localsports που σας ενημέρωσε έγκαιρα για τις δυο προσθήκες των Τσιλιγκο και Δίντση στον Πυρασο. Οι ανακοινώσεις:

«Αυτόν ξέρουμε, αυτόν εμπιστευόμαστε… Ο Γιώργος Τσιλίγκος ξανά στον Πύρασο, για 4η θητεία στην ομάδα μας, στην ομάδα της καρδιάς του όπου ανδρώθηκε από 17 ετών. Το 2019-20 ήταν στον Πύρασο, πέρυσι 2020-21 αγωνίστηκε στον Ρήγα Φεραίο. Με Τσιλίγκο, Τάσο, Σαματά κλείσαμε την τριάδα των ποδοσφαιριστών για τη θέση του τερματοφύλακα.

Καλωσήρθες Γιώργο και πάλι στη Νέα Αγχίαλο».

«Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει τη μεταγραφή του αμυντικού Δημήτρη Δίντση με ύψος 1,93! Είναι 22 ετών,  γεννηθείς το 2000 με καταγωγή από την Ημαθία όπου έπαιξε στην ΑΕ Χαριέσσας και τον ΦΑΣ Νάουσα. Αγωνίστηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Ναυπακτιακού Αστέρα και στο νομό Μαγνησίας με αυτές των Διαγόρα Στεφανοβικείου, Θησέα Αγριάς. Πέρυσι 2021-23 ήταν βασική μονάδα της ενδεκάδας του Ρήγα Φεραίου Βελεστίνου έχοντας ένα γεμάτο σε συμμετοχές πρωτάθλημα.

Δημήτρη καλωσήρθες στη Νέα Αγχίαλο και την νταμπλούχο ομάδα του Πυράσου μας!

***Για τη μεταγραφή του Δημήτρη, αλλά και του Γιώργου Τσιλίγκου, ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου για τη συνεργασία».