Ο ΓΣΑ είναι από τις ομάδες που κινούνται δυναμικά στην μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού, πραγματοποιώντας ήδη δυνατές μεταγραφές.

Μια από αυτή, η προσθήκη του πολύπειρου μέσου Σταμάτη Καρρά, ο οποίος επιστρέφει στον Αλμυρό, για τη δεύτερη θητεία του με τον ΓΣΑ. Η νέα μεταγραφή του ΓΣΑ μίλησε αποκλειστικά στο Localsports στο πλαίσιο της επιστροφής του στα κυανόλευκα. Αναλυτικά:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω την Δήμητρα και τους ανθρώπους της καθώς και τους συμπαίχτες μου και τους προπονητές αυτά τα 3 χρονια που είμασταν μαζί και καταφέραμε σπουδαία πράγματα. Ήταν χαρά μου που συνεργαστήκαμε και επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Δήμητρας που μας στήριξε».

Για την επιστροφή στον ΓΣΑ

«Γυρίζω σε γνώριμο περιβάλλον, πιστεύω γίνεται κάτι καλό φέτος και εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονια όπως και στην πρώτη θητεία μου στον ΓΣΑ στην Γ εθνική».

Να έχουμε όλοι υγεία και να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέση η ομάδα και να βοηθήσω όσο μπορώ στο να το καταφέρουμε αυτό από τη μεριά μου».

Για το κόσμο του Αλμυρού 

«Τον θελουμε δίπλα μας σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια, που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας, και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί».