Αυτό και αν ήταν είδηση. Ο Μαγνησιακός προσθέτει στην ακαδημία του έναν από τους λίγους γνωστές του είδους, τον Σαπουνά Χρονη. Η ανακοίνωση:

«Γεννήθηκε την 01/08/1974 και είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, ενώ είναι  κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA A'.

Αποφοίτησε από το Λύκειο Νυρεμβέργης και  είναι βετεράνος ποδοσφαιριστής των ΠΑΕ Αθηναϊκού, ΠΑΕ Καλλιθέας και ΠΑΕ Τρίκαλα, ενώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Νυρεμβέργη, όπου αγωνίστηκε στις εκεί Κ17 και Κ19 της ομάδας αυτής.

Εκπροσώπησε την Ομοσπονδία Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας (ΟΠΠΕ) σε διεθνές συνέδριο που έλαβε χώρα στην Γερμανία (Καρλσρούη).
Γνωρίζει άριστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Από το 2002 μέχρι και πρόσφατα ήταν στις τάξεις του Α.Σ. Ερμή Βόλου ως προπονητής/τεχνικός διευθυντής παρουσιάζοντας πλούσιο έργο, ενώ τη σεζόν που μας πέρασε ήταν τεχνικός διευθυντής στη Δήμητρα Ευξεινούπολης.

Επίσης, παλαιότερα, είχε αναλάβει χρέη σκάουτερ στις ΠΑΕ Νίκη Βόλου κ ΠΑΕ Πανιώνιο.

Επισημαίνεται ότι συνεχίζεται η συνεργασία με τους προπονητές των Ακαδημιών μας, κ.κ. Γεώργιο Κασιούρα, Γεώργιο Γεωργίου,  Χάρη  Σαββαντίδη και Παναγιώτη Γεραμπίνη.
Παράλληλα με τα καθήκοντά του αυτά, ο νέος Διευθυντής των Ακαδημιών θα συνεργάζεται με τον προπονητή κ. Θάνο Θεοδώρου σε θέματα της πρώτης ομάδας.

 Καλωσορίζουμε τον κ. Σαπουνά και ευχόμαστε σε αυτόν και όλους τους συνεργάτες του, υγεία και εποικοδομητική συνεργασία.