Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η γενική συνέλευση του Πυράσου. Αναλυτικά: «Παρουσία αρκετών μελών του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Πυράσου το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου. Έγινε οικονομικός-διοικητικός απολογισμός της θητείας της διοίκησης και κατόπιν παραίτησής των μελών λόγω λήξης θητείας και προκήρυξη εκλογών.

Ο πρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος μίλησε για τη φετινή χρονιά, τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπήρξαν στον δρόμο για την κατάκτηση των τίτλων. Ανέφερε πως όλοι μας στεναχωρεθήκαμε με την κατάληξη της σεζόν αφού χάθηκε η άνοδος στη Γ’ Εθνική, ωστόσο σχολίασε πως η ομάδα δημιουργήθηκε από το μηδέν το περασμένο καλοκαίρι, σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν καινούργιοι στο ρόστερ και κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, μία πολύ μεγάλη επιτυχία που δεν πρέπει να ξεχνάμε…

Μίλησε για τις δυσκολίες λόγω γηπέδου, το γεγονός ότι υπήρξε κούραση στα μέλη του συμβουλίου με τις καθημερινές μετακινήσεις στον Βόλο για προπονήσεις κι αγώνες. Σχετικά με το γήπεδο, ενημέρωσε πως οι εργασίες συνεχίζονται, πως πρόσφατα ρίχθηκε νέο χώμα κι έγινε σπορά, με τη διαβεβαίωση του γεωπόνου που ανέλαβε τώρα, να είναι πως την 1η Αυγούστου ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος προς χρήση. Εκ μέρους του κου Μόσδρομου, έγινε κάλεσμα προς νέους παράγοντες που αγαπούν τον σύλλογο να ασχοληθούν με τα διοικητικά ώστε να υπάρξει ανανέωση στο συμβούλιο και να σχηματιστεί ένα δυνατό διοικητικό σχήμα».