Την τιμή να φιλοξενήσει το πρόεδρο της ΕΠΣΘ, Μιλτο Καλόγηρο είχε η σελίδα μας, Localsports.gr!

Ο πρόεδρος της Ένωσης μιλά αποκλειστικά για τις σκέψεις και το τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος την ερχόμενη σεζόν, τα ερωτηματικά, τα ευχάριστα με τις νέες ομάδες και φυσικά την Εθνική μας ομάδα. Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ:

«Θα είναι ένας όμιλος, χωρίς πλέι οφ – αουτ, απλά μένει να δούμε τις ημερομηνίες που θα ξεκινήσουμε. Μπορεί να είναι νωρίς αλλά θελουμε να δούμε από τώρα, γιατί θα έρθει ξανά η Εθνική, τέλη Σεπτέμβρη, ενώ περιμένουμε και την εξέλιξη της Δήμητρας».

Στο σενάριο της Δήμητρας να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία

«Μέχρι στιγμής, έχουμε δεκατέσσερις ομάδες στην Α’ κατηγορία, που σημαίνει ότι αν έρθει η Δήμητρα θα γίνουν δεκαπέντε και το πρωτάθλημα θα πάει προς τα πίσω κατά ένα μήνα περίπου. Για τις άλλες δυο κατηγορίες δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Το θέμα είναι μόνο στην Α’ που πρέπει να στείλουμε πρωταθλητή στην ΕΠΟ. Εμείς αυτό που δε θελουμε είναι να παίξουν οι ομάδες αγώνες και την Τετάρτη».

Για το γεγονός ότι δημιουργούνται αλλά και επιστρέφουν ομάδες

«Εννοείται πως μας ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι υπάρχουν νέες ομάδες και ότι θα υπάρξει ξανά Γ’ κατηγορία. Θέλουμε να βρούμε κίνητρα για να υπάρχουν όσο το δυνατόν περισσότερες ομάδες».

Για την Εθνική που ήρθε στο Βόλο

«Δείξαμε σαν επαρχία ότι η Εθνική έχει ανάγκη, να αγωνίζεται και εκτός Αθήνας, ενώ ανεβάσαμε ψηλά τον πήχη και για άλλες πόλεις να φιλοξενήσουν την Εθνική».