Ο σχεδιασμός για τον Αίαντα Σούρπης συνεχίζεται, σε αρκετά προχωρημένους ρυθμούς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με τις επαφές να «δίνουν και να παίρνουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Localsports, δεδομένη πρέπει να θεωρείται αρχικά η συνεργασία με τον Γιώργο Περπερίδη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. Από εκεί και πέρα όμως, οι ιθύνοντες έχουν προχωρήσει σε επαφές με μεταγραφικούς στόχους.

Ένας από αυτός σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της σελίδας μας είναι και ο επιθετικός του Άθλου, Μάριος Κομπούρας, με τον τεχνικό Μιχάλη Ανδρωνά να θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του, μιας και τον γνωρίζει και από τις ακαδημίες του Άθλου. Πάμε όμως να δούμε ποιος είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον 22χρονο ταλαντούχο επιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη χρονιά με τη φανέλα του Άθλου σε 16 αγώνες πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου και κατάφερε να σκοράρει 12 τέρματα, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του. Οι άνθρωποι του κιτρινόμαυρου στρατοπέδου πιστεύουν στο ταλέντο του, καθώς και στην εμπειρία των πιο έμπειρων της ομάδας.