Ο Ιάσων Άλλης Μεριάς είναι η ομάδα η οποία τα τελευταία δυο χρόνια ζει το ποδόσφαιρο όπως λίγες στα τοπικά δρώμενα. Αποδυτήρια, εμφανίσεις αγώνα, εμφανίσεις αποστολής, προπόνησης, γραφείο τύπου, φωτογράφοι και άλλα πολλά σε κάποιους μπορεί να φανούν αστεία η αχρείαστα, όμως με αυτά τα απλά πράγματα, η ομάδα της Άλλης Μεριάς κάνει μια διαφορά στη Β’ κατηγορία.

Το Localsports μίλησε με τους δυο αρχηγούς της ομάδας, που πήγαν να βοηθήσουν όποτε χρειαστεί με την εμπειρία τους, καταλήγοντας να αγωνιστούν κοντά στα 1000’ λεπτά συμμετοχής ο καθένας. Ο Νίκος Παναγιωτίδης και ο Βαλάντης Παπαδόπουλος μίλησαν στη σελίδα μας, περιγράφοντας τα πράγματα από τη δική τους οπτική γωνία. Απολαύστε τους:

Β. Παπαδόπουλος: «Να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ»

Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το α επόμενο διάστημα;

«Αν μπορέσω να συνεχίσω λόγω αυξημένων οικογενειακών υποχρεώσεων, θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει, με όποιον τρόπο μπορώ. Βοηθώντας τα καινούργια παιδιά με λίγη εμπειρία παραπάνω που μπορεί να διαθέτω, γιατί φέτος το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δυνατό και θα έχει αρκετά παιχνίδια που θα κρίνονται στην λεπτομέρεια.

Γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από τα παιδιά, προπονητή και παράγοντες και ελπίζω φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι».

Το σχόλιο σου για τη περασμένη σεζόν;

Η περσινή χρονιά ήταν ήταν πετυχημένη για την ομάδα μας, σύμφωνα με τους στόχους που είχαμε θέςει σαν ομάδα, που στόχος ήταν να μπούμε στα πλέι-οφ και η εξασφάλιση της άνετης παραμονής μας. Στα πλέι-οφ παλέψαμε για κάτι καλύτερο, χωρίς άγχος αλλά δεν τα καταφέραμε να μπούμε στις πρώτες δυο θέσεις που δίνουν την άνοδο».

Ν. Παναγιωτίδης: «Θετικά δείγματα αυτά τα δυο χρόνια»

Εχω μία ενόχληση στο γόνατο και αύριο θα κάνω μαγνητική και την Παρασκευή θα την πάω στον ορθοπεδικό να την δει. Πρώτα θέλω να δω αυτό, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο μου. Όσο αφορά το αν θα συνεχίσω τη νέα σεζόν, θέλω να συνεχίσω φυσικά στον Ιάσονα, γιατί εκεί με προπονητή και εμπνευστή τον Νίκο Τζιόλα έχουμε ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια μία προσπάθεια συγκρότησης ομάδας από το μηδέν και μέχρι στιγμής απ’ότι φαίνεται έχουμε θετικά δείγματα και γενικά έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και μία πολύ ωραία παρέα που με κάνει να θέλω να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε. Αλλά και δουλειά και ποδόσφαιρο είναι κάτι που με κουράζει σωματικά στην καθημερινότητά μου.

Επίσης είμαι άνθρωπος που όταν κάνει κάτι θέλει να το κάνει καλά, και εννοώ ότι αν συνεχίσω να παίζω, δεν θέλω να πηγαίνω μία προπόνηση ή καμιά λόγω κούρασης και την Κυριακή να παίζω γιατί και εγώ δεν είμαι έτοιμος αγωνιστικά και επίσης στερώ την ευκαιρία από έναν άλλο συμπαίκτη μου. Θυμάμαι χαρακτηριστικά έναν προπονητή μου, στο ερασιτεχνικό πριν δώδεκα χρόνια που σε μία προπόνηση είχε πει μπροστά στην υπόλοιπη ομάδα ότι ο Νίκος είναι επαγγελματίας, και αυτό γιατί δεν έχανα προπόνηση. Κλείνοντας λοιπόν πρώτα θέλω να δω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο γόνατο μου, γιατί η υγεία προέχει και μετά αν θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ δηλαδή να παίζω ή θα σταματήσω για επαγγελματικούς και σωματικούς λόγω ηλικίας. Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχω αποφασίσει».

Το σχόλιο για τη περασμένη σεζόν

Ο στόχος μας ήταν η είσοδος στα play off που μας εξασφάλιζε σίγουρα την παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα όσο αφορά τα παιχνίδια των play off φάνηκε εκ του αποτελέσματος ότι εκείνη την στιγμή δεν ήμασταν έτοιμοι για το βήμα παραπάνω. Γενικά όμως θεωρώ ότι παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί καθ’όλη την διάρκεια της σεζόν και ήταν μία πετυχημένη χρονιά εφόσον πιάσαμε τους αρχικούς στόχους».