Ο Αιας ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Μιχάλη Ανδρωνά επιβεβαιώνοντας πλήρης το αποκλειστικό ρεπορτάζ της προηγούμενης εβδομάδας του Localsports. Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ ΣΟΥΡΠΗΣ βρίσκεται στην ευχαριστη θέση να ανακοινωσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον έμπειρο και φιλόδοξο προπονητή ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΩΝΑ. Ο 40χρονος προπονητής που κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στον ΑΘΛΟ ΑΛΜΥΡΟΥ, ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟ ΠΤΕΛΕΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ, βρίσκεται από πέρυσι στην ομάδα μας και το έργο του κρίνεται από την διοίκηση απόλυτα επιτυχημένο σε μια δυσκολη σεζόν όπως αυτή που περασε για την ομάδα μας, κυρίως λόγω του γηπεδικου προβλήματος..
Οι πρώτες δηλώσεις του ΜΙΧΑΛΗ ΑΝΔΡΩΝΑ για την ανανέωση της συνεργασίας:
<<Για μια ακόμη χρονιά υπήρχε ταύτιση απόψεων με την διοίκηση και τον πρόεδρο ΧΡΗΣΤΟ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ώστε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας. Θέλουμε να έχουμε όπως και τα τελευταία χρόνια μια ανταγωνιστικη ομάδα , μια χρονιά που η Α τοπική κατηγορία δεν θα έχει καμία σχέση με την πέρυσινη σεζόν, θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα με έμπειρους και νεαρούς παίχτες σε όλες τις θέσεις, και με οδηγό τις καινούργιες εγκαταστάσεις της ομάδας να μπορέσουμε να φτάσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Εγώ από την πλευρά μου, κάθε χρόνος που περνάει έχω περισσότερο ζήλο και όρεξη για δουλειά και όλοι μαζί, προπονητικό team, παίχτες και διοίκηση θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα.>>

ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ..»