Σύνθημα νίκης έδωσε μέσω των δηλώσεων του στο Localsports ο επιθετικός της Αγίας Άννας, Τάσος Τσελεπής, για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση κόντρα στον Αίαντα. Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Κάθε ματς που έρχεται για εμάς εξ αρχής είναι ένας τελικός. Κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα πάνω στο πλάνο των προπονητών μας, για να πετύχουμε το στόχο μας ο οποίος είναι μόνο οι τρεις βαθμοί.

Η ομάδα της Σούρπης έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ένας πολύ αξιότιμος και δύσκολος αντίπαλος. Θα είναι ένα ματς που θα παίξει ρόλο η δύναμη αλλά σαφώς για εμάς μεγάλο πλεονέκτημα θα είναι αγωνιστικός χώρος αφού στο ματς κυπέλλου το κακό γήπεδο δε μας βοήθησε ιδιαίτερα! Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε σχετικά νωρίς στο παιχνίδι πράγμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο, στο να ρολάρει η ομάδα και να βγάλει περισσότερα πράγματα. Τέλος, η ομάδα μου έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε γιατί τώρα ξεκινάμε να βγάζουμε το πραγματικό μας πρόσωπο κοιτάζουμε μέχρι τέλος όλοι μαζί»