Ο ΓΣΑ μετά την ισοπαλία στο Β. ΕΑΚ με τον Τοξότη, φιλοξενεί την Αγία Άννα, με στόχο τις καλές εμφανίσεις. Ο προπονητής των μπλε, Κώστας Ρέππος, μίλησε στο Localsports, για την αναμέτρηση. Αναλυτικά:

«Παίζουμε με μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία απαρτίζεται απο ποιοτικούς και έμπειρους παίκτες με παραστάσεις απο ανώτερες κατηγορίες και έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς. Διεκδικεί με αξιώσεις το πρωτάθλημα και προέρχεται απο μια μεγάλη νίκη επί του Πυράσου στο πρωτάθλημα και επί του Αίαντα στο κύπελλο. Επομένως έρχεται με πολύ καλή ψυχολογία στο ματς του Σαββάτου στην έδρα μας. Εμείς προερχόμαστε απο μια αρκετά καλή εμφάνιση στο ματς με τον Τοξότη που δυστυχώς δεν συνοδεύτηκε απο νίκη καθώς ισοφαριστήκανε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Επιπλέον, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στα τελευταία λεπτά ο Ιάκωβος Λαμπος και αν συνυπολογίσουμε οτι θα απουσιάσει επίσης ο τραυματίας Βασίλης Νικογιάννης και ο πρόσφατα στρατευμένος Ζηκος Δημας θα παραταχθεί η ομάδα με αρκετά προβλήματα. Το θετικό είναι οτι οι ποδοσφαιριστές μας δεν έχουν άγχος, καθώς ο βασικός στόχος της ομάδας έχει επιτευχθεί, και έχουν αρκετή διάθεση στις προπονήσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να δείξουμε σε άλλο ένα παιχνίδι ότι ο Αλμυρός είναι υπολογίσιμος αντίπαλος για όλες τις ομάδες.
Εύχομαι να διεξαχθεί ένας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας,να ικανοποιηθούν οι φίλαθλοι που θα έρθουν στο γήπεδο και να κερδίσει ο καλύτερος».