Στο ρόλο του Γενικού Αρχηγού, ανακοινώνεται η έναρξη συνεργασίας του Μαγνησιακού με τον Δημήτρη Γκόλια. Η ανακοίνωση της ομάδας:

ΤΟ Δ.Σ. του Α.Σ.Β. ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του συλλόγου με τον κ. Δημήτρη Γκόλια, ο οποίος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του γενικού αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο κ. Γκόλιας επί 15ετία υπηρέτησε με συνέπεια το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής μας, αγωνιζόμενος σε άνω των (900) αγώνων, όλων των κατηγοριών, από τη χαμηλότερη τοπική έως τις ανώτερες επαγγελματικές, με χαρακτηριστική επιτυχία.
Κατά τα έτη (2005 – 2009), ως Διαιτητής Β’ Εθνικής, βραβεύτηκε τρεις φορές ως κορυφαίος της κατηγορίας του. Μετά την αποχώρηση από την ενεργό δράση, αξιολογήθηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, ως παρατηρητής και εκπαιδευτής Β’ κατηγορίας.
Κατά τις περιόδους 2013/14, 2015/16 και 2019/20 αποτέλεσε διοικητικό στέλεχος της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
Είμαστε βέβαιοι, ότι με το ίδιο ήθος και την ανάλογη διάθεση θα συμβάλλει τα μέγιστα, ώστε να επιτύχει η ομάδα μας τους στόχους της και σε συνεργασία με την Διοργανώτρια Αρχή (ΕΠΣΘ), να καταφέρουμε να αναδείξουμε τις αρχές του “ευ αγωνίζεσθαι”, σε όλες της τις διοργανώσεις.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.