Μεγάλο ματς υπό το φως των προβολέων στο Βασδέκειο θα διεξαχθεί, το Σάββατο στις 19:00 με την Αγία Άννα να φιλοξενεί τον Τοξότη για την 16η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να κερδίσουν πάση θυσία αυτή την αναμέτρηση, μιας και ο αντίπαλος της Τοξότης έχει κλείσει μια θέση στη τετράδα, κάτι το οποίο σημαίνει οτι οι βαθμοί μετράνε στο ειδικό πρωτάθλημα των playoff. Το Σάββατο η Αγία Άννα θα βρει και τον αντίπαλο που της έκοψε βαθμούς για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (0-0 ματς πρώτου γύρου), ενώ έρχεται και από ήττα με τον Σαρακηνό (0-3 πρώτη ήττα εντός έδρας ο Τοξότης).

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού, όπως προαναφέραμε προέρχεται από τη πρώτη εντός έδρας ήττα, έχασε με 0-3 από το Σαρακηνό και είναι μια καλή ευκαιρία το παιχνίδι με την Αγία Άννα για να βγάλει γρήγορη αντίδραση.

Σίγουρα αναμένεται δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τα αποτελέσματα να είναι ανοιχτά, ενώ αυτή η αναμέτρηση μπορεί να αλλάξει πολλά και να παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και των μπαράζ.