Ο ΓΣΑ αν σκεφτεί και αναλογιστεί κανείς όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, και το γεγονός πως η ομάδα έφτασε σε σημείο να μην έχει διοίκηση, και σήμερα κατάφερε να «κλειδώσει» την είσοδο στα playoffs της Α’ ΕΠΣΘ, καταλαβαίνει κάποιος ότι πρόκειται για υπέρβαση και ευχάριστη έκπληξη της κατηγορίας.

Ο προπονητής του ιστορικού συλλόγου, Κώστας Ρέππος, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας λίγες μόλις μέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, μιλά αποκλειστικά στο Localsports για το επίτευγμα της ομάδας του. Αναλυτικά:

«Σήμερα η ομάδα μου κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο για δυο αποτελέσματα προκειμένου να κλειδώσει την συμμετοχή της στα playoff του πρωταθλήματος. Ο αγωνιστικός χώρος και οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο και από τις δυο ομάδες. Απέναντι μας είχαμε ένα αντίπαλο που ενισχύθηκε σημαντικά με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έδειξε οτι θα διεκδικήσει με αξιώσεις την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία και εύχομαι ολόψυχα να τα καταφέρει. Ο βασικός στόχος της ομάδας επιτεύχθηκε και απο δω και πέρα έχουμε θέσει ως στόχο να δημιουργήσουμε μια δυνατή ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου που έχουν καταφέρει πολλά πράγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί τους και που ανήκω σε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Για το κόσμο του ΓΣΑ

Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που αγκάλιασε αυτό το εγχείρημα και στηρίζει την ομάδα μας και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα .