Η μεγαλύτερη νίκη και πιο σημαντική μέχρι την επόμενη, ήρθε για τη Δήμητρα στη τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ν. Αρτάκη για να σηματοδοτήσει τη παραμονή στη κατηγορία.

Ο λυτρωτής Τζοβάρας, δικαίωσε τους ανθρώπους της Δήμητρας για την απόφαση να τον αποκτήσουν τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών για να βοηθήσει στη παραμονή της ομάδας.

Στο 36’ η Δήμητρα άνοιξε το σκορ με τον Τζοβάρα να κάνει το 1-0 που έμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Ζαχαροπουλο στο 54’, ενώ στο 72’ ήρθε και πάλι ο Τζοβάρας για να πετύχει το 2-1 που έμεινε μέχρι τη λήξη. Με το τελευταίο σφύριγμα, άρχισαν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί των πρασίνων, καθώς ανανέωσαν το ραντεβού για τη νέα χρόνια στη Γ’ Εθνική.

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σταυράκης, Φαράντος, Στεργιόπουλος (57’ Φουρκιώτης), Τσιάτσιος, Στεφανής, Θωμαΐδης, Κρανάς (20’ λ.τρ. Κλουκουτάρας, 90’ Μπιρμπίλης), Καρράς, Τζοβάρας, Βούλγαρης (57’ Μεντί), Δημητρίου (90’ Καραγιώργος).

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ: Ναβροζίδης, Κουτρόπουλος (76’ Κωσταντάκας), Τσατσαρώνης, Στασινόπουλος (43’ λ.τρ. Δήμου), Καράμπας, Σκριβάνος (62’ Μιτάκης), Χατζηστάμου, Ζαχαρόπουλος, Μεγάλος, Παπαδάκης (76’ Ρούσσος), Τζίγκας (76’ Ζουρπούλης).