Επεισόδια σημειώθηκαν στο γήπεδο της Θήβας, λίγο μετά το τέλος του ντέρμπι της Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟ Υπάτου και τον Ηρακλή Ψαχνών, που έληξε ισόπαλο 0-0 και έδωσε προβάδισμα τίτλου στην ομάδα της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η αποστολή της ομάδας της Εύβοιας με τη λήξη του ματς δέχθηκε επίθεση με πέτρες και αντικείμενα στη φυσούνα, που οδηγεί στα αποδυτήρια.

Αυτό το σκηνικό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Ψαχνών.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Βεζιρτζόγλου, ο οποίος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, ένας ανεγκέφαλος πέταξε μια πέτρα στο τζάμι, την ώρα που οι παίκτες του Ηρακλή πήγαιναν στα αποδυτήρια.

Από τα σπασμένα γυαλιά τραυματίστηκε ο Βεζιρτζόγλου, ευτυχώς λίγο πάνω από το μάτι (στο φρύδι) και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ακολούθησε σύρραξη με φίλους της βοιωτικής ομάδας, που βρίσκονταν στο γήπεδο, σε ένα ματς …υποτίθεται κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Η αποστολή του Ηρακλή με το πούλμαν αναχώρησε από το γήπεδο μιάμιση ώρα μετά το τέλος του αγώνα (περίπου στις 20:30) και κατευθύνθηκε στο νοσοκομείο Θήβας για να παραλάβει τον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή.

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Βεζιρτζόγλου στάθηκε τυχερός στην ατυχία του, καθώς αν το γυαλί τον είχε χτυπήσει λίγα εκατοστά πιο κάτω στο μάτι, θα του είχε δημιουργήσει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

Δυστυχώς σήμερα στο γήπεδο της Θήβας γράφτηκε ακόμη μια μελανή σελίδα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

 

Egnomi