Τη Κυριακή το Γήπεδο Ευξεινούπολης θα βάλει τα γιορτινά του καθώς θα διεξαχθεί ένα τοπικό ντέρμπι, ιστορικής σημασίας, καθώς Δήμητρα και ΓΣΑ θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά στην ιστορία στη διοργάνωση της Γ’ Εθνικής.

Σίγουρα οι άνθρωποι και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δε θα ήθελαν να τους βρει το παιχνίδι με τόσο βαθμολογική σημασία και να αφορά την παραμονή στη κατηγορία, κάτι το οποίο κεντρίζει ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης.

Οι δυο προπονητές των ομάδων, Μιχάλης Ανδρωνάς για τη Δήμητρα και Θάνος Θεοδώρου για τον ΓΣΑ, μιλούν για όλα στο Localsports.gr για τη κυριακάτικη αναμέτρηση.

Ανδρωνάς: Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές και στις δυνατότητες της ομάδας μου

<<Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι, με μια ομάδα τον ΓΣΑ, ιστορική ομάδα με πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική. Δυο ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο και, πιστεύω ότι θα επικρατήσει το <<ευ αγωνίζεσθε>>, να κυλήσει ήρεμα και ο καλύτερος να είναι αυτός που θα κερδίσει. Εμείς από τη πλευρά μας θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε τη παραμονή στη κατηγορία, πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου, στις δυνατότητες τους και εύχομαι εμείς να είμαστε αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν>>.

Η Δήμητρα, μέχρι και σήμερα δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην του Στεργίου που αποκόμισε κάταγμα στο χέρι του στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή.

Ο προπονητής του ΓΣΑ, Θάνος Θεοδώρου μιλά στο Localsports.gr για τη κυριακάτικη αναμέτρηση. Αναλυτικά:

Θεοδώρου: Νομίζω ότι μας το χρωστάει

<<Είναι ένα παιχνίδι που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας. Εγώ από τη μεριά μου είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω όλους τους παίκτες στη διάθεση μου έτοιμους για τον αγώνα, πέρα του άτυχου Κυριάκου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με δυο ομάδες που θα βρεθούν αντιμέτωπες πρώτη φορά σε αυτή τη κατηγορία, ενώ η έδρα του το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο καθώς είναι μια δύσκολη έδρα που δεν έχει κερδίσει κανένας εκεί μέσα. Για μένα η ομάδα που θα σκοράρει πρώτα θα είναι αυτή που θα έχει το πλεονέκτημα να πάρει τη νίκη. Θέληση και των δυο ομάδων είναι να μην υπάρχουν εξωαγωνιστικά θέματα παρά μόνο το αγωνιστικό, χωρίς να υπάρξουν παρά πέρα γεγονότα και, να μην αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων που διοικούν τις ομάδες αλλά και των ποδοσφαιριστών οι μεταξύ τους σχέσεις που υπάρχουν, από το αποτέλεσμα του αγώνα. Εμείς από τη πλευρά μας έχουμε ένα θέμα με τη δυστοκία, την ευκολία στο σκοράρισμα που δε τα καταφέρνουμε και, πιστεύω πως μας το χρωστάει για τα προηγούμενα παιχνίδια που είμασταν άτυχοι. Θα είναι ένα παιχνίδι δύναμης, που σίγουρα όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει πλεονέκτημα. Έχουμε δουλέψει όλη αυτή την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ελπίζω να πάνε όλα καλά για εμάς>>.

Για τον Αλμυρό η μόνη απουσία είναι του Κυριάκου, ενώ η αποστολή θα ανακοινωθεί την ημέρα του αγώνα.