Ο Διαγόρας μετά από πέντε αγωνιστικές πρωταθλήματος και όπως έχουν έρθει τα πράγματα, το πρωτάθλημα να βρίσκεται σ τη τελική ευθεία, είναι οδηγός του πρωταθλήματος και παραμένει η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ο Διαγόρας ταξιδεύει για να φιλοξενηθεί από τον ΑΟ Υπατου σε μια επικίνδυνη έξοδο για τους μελανόλευκους, αλλά έχουν αποδείξει στο παρελθόν όπως και με τον Ηρακλή Ψαχνών πως μπορεί να δει όλες τις ομάδες του ομίλου στα μάτια.

Ο κεντρικός υψηλόσωμος και έμπειρος αμυντικός του Διαγόρα, Γιώργος Ναουμίδης μιλά στο Localsports.gr για τη κυριακάτικη αναμέτρηση και για τη πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά:

Είναι στο δικό μας χέρι πλέον η κατάσταση, έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα  στο πλάνο της ομάδας. Η ομάδα έχει άριστο κλίμα και προσπαθούμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Για το σενάριο να παραμείνει στη κορυφή η ομάδα:

Η ομάδα έχει καταφέρει να διαθέτει ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ καλά στις προπονήσεις, παρουσιαζόμαστε σοβαροί στα παιχνίδια και πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα φόντα να παραμείνει στη κορυφή.