Ο Θησέας Αγριάς στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, ταξιδεύει τη Κυριακή 11/4 στην Άμφισσα για να φιλοξενηθεί από τον Φωκικό στο πλαίσιο της  5ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, μετά την μακροχρόνια διακοπή λόγω της πανδημίας.

Ο επιθετικός της ομάδας, Αλέξανδρος Σιώμος μιλά στο Localsports.gr για τη κυριακάτικη αναμέτρηση, την επιστροφή μετά τη μεγάλη αποχή και τον νέο προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά:

Σίγουρα η αποχή ήταν μεγάλη και όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ξεκάθαρα πίσω σε φυσική κατάσταση. Εμείς από τη μεριά μας προσπαθήσαμε πολύ αυτές τις βδομάδες σε συνεργασία με τον καινούριο προπονητή μας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα παιχνίδια που έρχονται. Σε γενικές γραμμές νομίζω θα είμαστε καλά με την επιστροφή σημαντικών παιχτών που γύρισαν από τραυματισμούς και στρατιωτική θητεία.

Όσο αναφορά το Φωκικό ξέραμε ότι είναι μια καλή ομάδα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος δεν ξέρω σε τι κατάσταση βρίσκονται όμως τώρα. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια.

Στόχος είναι να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Είδαμε ότι και σε προηγούμενα ματς με θεωρητικά πιο ποιοτικές ομάδες αξιζαμε την νίκη γενικά νομίζω ότι αδικουμαστε από τη βαθμολογική θέση. Όσο για την προετοιμασία του παιχνιδιού είμαστε έτοιμοι

Για την επιρροή του νέου προπονητή:

Σιγουρα ο κοουτς μας έχει βοηθήσει αρκετά ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και βελτιωμένοι στη πορεία του πρωταθλήματος.