Με τοπικό ντέρμπι επανέρχεται ο 4ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, καθώς ο Διαγόρας φιλοξενεί την Δήμητρα Ευξεινούπολης στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, τη Κυριακή 11/4.


Ο τεχνικός της Δήμητρας μίλησε στο Localsports.gr για τη κυριακάτικη αναμέτρηση του τοπικού ντέρμπι καθώς και την επιστροφή μετά την μεγάλη αποχή των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά:

<<Μετά από ένα διάστημα σχεδόν πέντε μήνες και κάτι καλούμαστε να επανέλθουμε στις αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας που δίκαια κατά την γνώμη μου βρίσκονταν και είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα οι τρεις εβδομάδας προετοιμασίας δεν είναι επαρκής για να είναι καμία ομάδα έτοιμη πιστεύω, αλλά σε ένα τοπικό ντέρμπι θα μετρήσει πιο πολύ το πάθος, η τύχη και η θέληση για το παιχνίδι. Εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι χωρίς τραυματισμούς και στο τέλος να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε>>.

Να σημειώσουμε πως μέχρι και σήμερα η Δήμητρα δεν έχει κάποια απουσία καθώς όλοι οι παίκτες δίνουν μάχη για μια θέση στην εντεκάδα, ενώ αύριο θα ανακοινωθεί και η αποστολή του αγώνα.