Δηλώσεις του αρχηγού του Ηρακλή Ψαχνών Δημήτρη Ζουλιώτη για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του και για τους στόχους της στο παιχνίδι επανέναρξης με τον Αλμυρό και γενικότερα για το πρωτάθλημα της της Γ’ Εθνικής.

 

Για την πορεία προετοιμασίας της ομάδας του: ‘Επιτέλους ξεκινάμε. Είναι λίγο περίεργη η κατάσταση μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Προσπαθούμε όλοι να διαχειριστούμε την αποχή αυτή, με βάση τις προπονητικές μονάδες. Ελπίζω, το λίγο διάστημα που είμαστε εδώ με τα παιδιά, να έχουμε κάνει καλή δουλειά και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά’.

Για το ματς επανέναρξης με τον Αλμυρό:‘Στον Αλμυρό ο στόχος μας είναι το ‘διπλό’, δεν το κρύβουμε. Λίγες οι αγωνιστικές, όλα είναι πιθανά για την ομάδα μας. Ότι ελπίδες υπάρχουν εμείς θα τις κυνηγήσουμε’.

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να φτάσει στην πρώτη θέση του ομίλου: ‘Όσο εγωιστικό και αν ακουστεί αυτό που θα πω, πάντα ο Ηρακλής έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει, απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες, όπως σας είπα: αποχή, καινούργιο ρόστερ, λίγες αγωνιστικές, οπότε κύριο μέλημα μας αυτή τη στιγμή είναι να χαρούμε το ποδόσφαιρο, το παιχνίδι μας, και ότι βγει καλό θα είναι για την ομάδα, καλοδεχούμενο’.

Πηγή: Eviasports.gr