Η διοίκηση του Πυράσου Νέας Αγχιάλου ανακοινώνει ότι από σήμερα 16 Δεκεμβρίου, την τεχνική ηγεσία της ομάδος μας αναλαμβάνει ο Κώστας Σταματίου, ένας από τους πλέον καταξιωμένους κι αξιόλογους προπονητές της Μαγνησίας με πολυετή παρουσία σε πάγκους επαγγελματικών και τοπικών ομάδων. Πολλές φορές στο παρελθόν ο Αλμυριώτης τεχνικός βρέθηκε στις σκέψεις των διοικούντων του Πυράσου, ήρθε όμως τώρα η κατάλληλη στιγμή να τον καλωσορίσουμε στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου.
Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, δεδομένης της κατάστασης στο χώρο του αθλητισμού, ότι η συμφωνία μας με τον κο Σταματίου ισχύει ανεξαρτήτως εάν θα ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δηλαδή όχι μόνο για τη φετινή σεζόν αλλά και για την επόμενη. Πιστεύουμε ότι είναι ο καταλληλότερος για να οδηγήσει τον Πύρασο εκεί που θέλουμε και του εκφράζουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη μας.
Σε μια σύντονη δήλωσή του στο Pyrasos.com, ο νέος προπονητής του Πυράσου δήλωσε χαρούμενος για την έναρξη της συνεργασίας μας, ανέφερε ότι έδωσε ήδη πρόγραμμα ατομικής προπόνησης προς του ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στους αγωνιστικούς χώρους ώστε να χαρούμε το ποδόσφαιρο.