Η κατάσταση σε όλη τη χώρα αλλά και στο ποδόσφαιρο παραμένει σοβαρή, ενώ αναμένεται και πάρα πολύ κρίσιμη τις επόμενες ώρες. Το Localsports.gr μίλησε με τους ειδικούς για το ποδόσφαιρο της Μαγνησίας και σας ενημερώνει για τις μέχρι τώρα εξελίξεις που αφορούν τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

1) Όπως έγινε γνωστό, αναβλήθηκε και επίσημα η αναμέτρηση Μακρινίτσα – Πύρασος, καθώς θετικός βρέθηκε στο κορονοϊο ποδοσφαιριστης της ομάδας της Μακρινίτσας και όπως προβλέπεται με τις εντολές των αρχών, το ματς αναβάλλεται και ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία.

2) Σήμερα είχε προγραμματιστεί το διάγγελμα του προθυπουργού της χώρας, στο οποίο θα ανέφερε τα νέα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας του Covid-19, η οποία όμως ακυρώθηκε λόγω των τελευταίων δραστικών εξελίξεων στην Σάμο. Καθόλου απίθανο να υπήρχε προληπτικά, διακοπή των ομαδικών αθλημάτων για έναν μήνα, κάτι που θα έβαζε stop στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΘ.

3) Μέχρι νεοτέρας, η Α’ και Β’ τοπική κατηγορία της Μαγνησίας συνεχίζεται κανονικά, όπως έχει προγραμματιστεί η 6η αγωνιστική γι αυτό το Σαββατοκύριακο, εκτός του αγώνα Μακρινίτσα – Πυρασος, με όλα αυτά απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν ανακοινωθεί παλαιότερα.