Ο προπονητής του Τοξότη, Θανάσης Χρυσοχού γνωρίζει ότι η ομάδα του έχει να αντιμετωπίσει ένα δύσκολο αντίπαλο, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Γ εθνική τη νέα χρονιά, παρ’ όλα αυτά είναι αισιόδοξος και ο Τοξότης δε θα παρουσιαστεί για τυπικούς λόγους στο γήπεδο, όπως δηλώνει ο τεχνικός της ομάδας στο Localsports.gr.

Αναλυτικά:

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ασφαλώς πολύ δύσκολο, με έναν αντίπαλο που θα αγωνίζεται φέτος σε μεγαλύτερη κατηγορία. Δεν θα έχει σχέση με τον αντίπαλο που αντιμετωπίσαμε πέρυσι, καθώς ο προγραμματισμός του ήταν για να προετοιμαστεί για τα «σαλόνια» της γ’ εθνικής. Μπορεί να κράτησε το βασικό κορμό του, ο οποίος βέβαια ήταν αυτός που τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τη χρονιά που πέρασε, αλλά νομίζω και οι προσθήκες που έκανε, είναι πολύ ποιοτικές με ποδοσφαιριστές φιλόδοξους και αρκετά αξιόλογους. Από την άλλη μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι νοκ-άουτ, κάτι που το καθιστά εξ αρχής πολύ διαφορετικό από το περσινό παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα μας, στον πρώτο γύρο, το οποίο και είχαμε κερδίσει. Με λίγα λόγια, το ματς αύριο, έχει ένα φαβορί και μάλλον αυτό δεν είμαστε εμείς.
Από την άλλη πρέπει να πω, ότι δεν θα παρουσιαστούμε στο γήπεδο αύριο, για τυπικούς λόγους. Θα διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί, και πιστεύω ότι αν είμαστε σοβαροί, συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι, μπορούμε να κάνουμε την έκπληξη. Το ρόστερ μας πιστεύω ότι είναι αρκετά αξιόλογο, τα καινούρια παιδιά που ήρθαν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσουν αρκετά και νομίζω ότι όλο αυτό το διάστημα από τις 3 Αυγούστου που ξεκινήσαμε την προετοιμασία, έχουν δουλέψει όλοι αρκετά σκληρά και ελπίζω να καταφέρουμε να το βγάλουμε αυτό, αύριο στον αγωνιστικό χώρο.

Εγώ ελπίζω να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι αύριο στο βοηθητικό, εξάλλου και οι δύο ομάδες έχουν τις προϋποθέσεις γι αυτό αυτός που θα κερδίσει, και θα προκριθεί, να το αξίζει πραγματικά.