Παρελθόν αποτελεί ο νεαρός τεχνικός Γρηγόρης Πουρσαιτίδης, που ήταν ο προπονητής της Σκοπέλου τη φετινή χρονιά. Ο Γρηγόρης Πουρσαιτίδης έγραψε το δικό του μήνυμα μετά την αποχώρηση.

<<Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Α.Ο.Σκοπέλου για την ευκαιρία που μου έδωσε να εργαστώ στην ομάδα του νησιού.Ευχαριστώ τους γενικούς αρχηγούς της ομάδας που ήταν δίπλα μου τον Κο Θωμά Λεμονή και τον Κο Μανώλη Βλαχάκη όπως και όλους τους ανθρώπους τους νησιού που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή.Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε και πλέον έχουμε φιλική σχέση εκτός από μία τυπική σχέση Προπονητή-Παίχτη.Ευχαριστώ όλα τα παιδιά της ακαδημίας και τους γονείς τους για την συνεργασία που είχαμε!Εύχομαι τα καλύτερα στον Α.Ο. και στα τρία του τμήματα.Ελπίζω να βρεθεί λύση και το ποδοσφαιρικό τμήμα να συνεχίσει να κοσμεί το ποδόσφαιρο του Ν.Μαγνησίας. «Για πάντα Σκοπελάρα»!!
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Ναζιανζού Ν.Καρβάλης για την ευκαιρία που μου δίνουν να εργαστώ σε αυτή την ιστορική ομάδα του Νομού μας.Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία>>.