Άλλες τρεις προσθήκες ανακοίνωσε ο Άνθιμος Γαζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Οικονόμου, Πλόχα και Μπαρδόκου, θα φοράνε για φέτος τα ‘μπλέ’ αφού τα βρήκαν σε όλα με τους διοικούντες του Γαζή.  

Άλλοι τρείς ποδοσφαιριστές, όλοι τους προσωπικές επιλογές του προπονητή Καραμίχαλου θα ενισχύσουν φέτος την πηλιορείτικη ομάδα που κάνει προσπάθεια για παραμονή στην Β’ κατηγορία. Οι τρείς νεαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές μαζί με τους Δανιλόπουλο και Σιαμουρδάνη που αποκτήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα αναμένεται από το ερχόμενο σαββατοκύριακο να βρίσκονται στη αποστολή της ομάδας αφού εκδόθηκαν τα δελτία τους.       

Ο Σωκράτης Οικονόμου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, πρόκειται για ένα έμπειρο μεσοεπιθετικό που διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, με θητεία σε αρκετές ομάδες της Μαγνησίας όπως Ολυμπιακό Βόλου(Γ’ Εθνική), Θησέα(Δ’ Εθνική), Αστέρα Ριζομύλου(Δ’ Εθνική),  Νηλέα και Δύναμη. 

Οι Γιάννης Πλόχα και Νταμιάν Μπαρδόκου είναι δυο φερέλπιδες αθλητές που προέρχονται από τον Θησέα Αγριάς ενώ πέρυσι αγωνίζονταν στην Δύναμη. Οι δυο νεαροί διακρίνονται για το πάθος τους, για την ταχύτητα τους αλλά και για την τεχνική τους κατάρτιση.      

    Επίσης εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν άλλες τρεις μεταγραφές παιχτών που έχουν συμφωνήσει να ενταχθούν στον σύλλογο και θεωρούνται ‘κλεισμένοι’ όμως γίνονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές τους αφού δεν έχουν πάρει ακόμα τις ελευθέρας από τις ομάδες τους.