Το παιχνίδι ανάμεσα σε Σαρακηνό και Τοξότη μέχρι και το 90′ βρισκόταν στο 0-1, εκεί όπου ο Σουάρες βρέθηκε μέσα στη περιοχή και ζήτησε πέναλτι. Ο διαιτητής είπε “παίζετε” ξεσηκώνοντας έτσι έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Αυτά λοιπόν που αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης, είναι πως δέχτηκε βίαιη επίθεση από τους ποδοσφαιριστές Νίκο και Κώστα Φλίγκο, με τους δυο να προσπαθούν να του κατεβάσουν το χέρι στη προσπάθεια να τους δείξει τη κόκκινη κάρτα.  Επίσης, στο φ.α. γράφτηκε πως ο Κώστας Φλίγκος τον κλώτσησε στο γόνατο, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη προσωρινή διακοπή του αγώνα. Προσφέρθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες, έτσι ώστε να επιστρέψουν πίσω στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου απουσίαζαν οι αδερφοί Φλίγκου, τους οποίους δεν είχε προλάβει να δείξει τη κόκκινη κάρτα. Ο Μπράνος εκτέλεσε το ελεύθερο και έτσι ο διατητής σφύριξε για τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Επίσης, να σημειώσουμε, πως ο Τοξότης, παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ θέλησαν να συνεχίσουν και να μην υπάρξει οριστική διακοπή, γεγονός το οποίο θα έφερνε τιμωρία στο τμήμα του Σαρακηνού καθώς επίσης και αφαίρεση βαθμών.