Πολύ μεγάλο διπλό πέτυχε ο Τοξότης σήμερα στο Βασδεκειο που κέρδισε με 0-1 τον πρωτοπόρο Σαρακηνό.

Το σκορ άνοιξε στο 16′ ο Παπουτσής μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δουλά και ψυχρολουσία της άμυνας του Σαρακηνού έκανε το 0-1.

Από το γκολ και μετά, η ομάδα του Σαρακηνού προσπάθησε να επιβάλει το δικό της ρυθμό στο παιχνίδι, πήρε τη κατοχή του αγώνα, δεν κατάφερε όμως να βρει τη τελικη πάσα που θα έδινε την ευκαιρία να πετύχει κάποιο τέρμα που θα τον βάλει μέσα στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τοξότης προσπάθησε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να παλέψει για να κρατήσει το σκορ υπέρ του που θα του έδινε τρεις πολύτιμους βαθμούς, με αποτέλεσμα ο Σαρακηνός να έχει τη πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να γίνεται επικίνδυνος στα αντίπαλα καρέ.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε έτσι μέχρι το 90′, με το 0-1 να είναι το σκορ αγώνα, αλλά μια επίθεση μέσα στη περιοχή του Μπράνου έμελλε να αλλάξει όλα τα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σουαρες βρέθηκε στη μεγάλη περιοχή, ο Δενελαβας έβαλε τη κόντρα έτσι ώστε να τον κόψει, ο Σουαρες βρέθηκε στο έδαφος ζητώντας πέναλτι. Ο διαιτητής της αναμέτρησης Σαρρης έδειξε “παίζετε” ξεσηκώνοντας έτσι θύελλα διαμαρτυριών με πολύ έντονο τρόπο. Συγκεκριμένα, μερίδα παικτών των γηπεδούχων <<επεσε>> πάνω στο διαιτητή για να διαμαρτυρηθεί, με τον ένα παίκτη από αυτούς να ξεφεύγει από τα λογικά πλαίσια και να τον χτυπάει. Ο διαιτητής προσπάθησε να δώσει κόκκινη κάρτα σε δύο παίκτες του Σαρακηνου, κάτι το οποίο δε κατάφερε εκείνη τη στιγμή. Ο διαιτητής του αγώνα μαζί με τους βοηθούς αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια, με τους περισσότερους να νομίζουν πως το παιχνίδι έληξε. Μετά από αρκετό χρονικό διάστημα και σε συνεργασία των δύο ομάδων, το διαιτητικό τρίο επανήλθε στο γήπεδο μαζί με τις δύο ομάδες. Ο διαιτητής ήθελε να δώσει τις δύο κόκκινες αλλά οι συγκεκριμένοι παίκτες δε βρισκόντουσαν στο γήπεδο. Ο Μπράνος εκτέλεσε ελεύθερο με το διαιτητή της αναμέτρησης να σφυρίζει για τελευταία φορά στον αγώνα.

Ένα ματς, το οποίο ο Τοξότης αποδείχτηκε πιο διαβασμένος και πολύ πιο ουσιαστικός κατά τη διάρκεια του αγώνα ενώ επίσης απέδειξε πως δε βρίσκεται τυχαία στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη η ο Σαρακηνός ηττήθηκε δεύτερη φορά συνεχόμενα, πρώτη φορά στην έδρα του, ενώ πλέον καλείται να ανακάμψει και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να γίνει, χωρίς τον τερματοφυλακα και τον επιθετικό Νίκο και Κώστα Φλιγκο καθώς αποτελούν παρελθόν μετά το παιχνίδι.

 

Τοξότης: Μπράνος, Ρουκάς, Πελεκούδας, Νταγκούλης, Δενελάβας Ν., Λέτσος, Γερακίνης (50′ λ. τρ. Γώγος-75′ λ. τρ. 80′ Παραδάκης), Μάστορας, Δενελάβας Λ., Δουλάς, Παπουτσής (80′ Λουμάνι)

 

Σαρακηνός: Ν. Φλίγκος, Πατσής, Γιοβάνης, Γιαμαλής (46′ Σοάρες), Μοράλες, Χάνος (46′ Κωνσταντάκος), Μαστακούλης (75′ Αντωνίου), Καλαμάτας (30′ λ. τρ. Μαυρίδης), Κ. Φλίγκος, Τζίκας, Αλχασάν .