Μια δυνατή μεταγραφή για τον ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ η είδηση της επιστροφής του Μιχάλη Κουτσογιάννη στην ομάδα των νησιωτών. Ο Μιχάλης Κουτσογιάννης είναι 34 ετών αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου αλλά και ως κεντρικός αμυντικός.
Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με 110 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες στην Β&Γ Εθνική με την Νίκη Βόλου και με τεράστια εμπειρία.
Αναλυτικά το βιογραφικό του Μιχάλη Κουτσογιάννη.
Ξεκίνησε την καριέρα του το 2003 στον Κένταυρο Βόλου στην Δ Εθνική κατηγορία όπου και αγωνίστηκε για δύο σεζόν. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του έκαναν την ομάδα της Νίκης Βόλου να τον αποκτήσει την σεζόν 2005 όπου και αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Β Εθνική κατηγορία. Ενώ την φανέλα της ιστορικής Νίκης την φόρεσε συνολικά 5 χρόνια αγωνιζόμενος και τρεις σεζόν 2007-2010 στην Γ Εθνική κατηγορία. Μετέπειτα μεταγράφηκε στον ΑΟ Καρδίτσας όπου αγωνιζόταν στην Δ Εθνική κατηγορία, όμως επέστρεψε και πάλι στην Νίκη Βόλου για μισή σεζόν στην Γ Εθνική κατηγορία. Την σεζόν 2011 πήρε μεταγραφή στην ομάδα της ΑΕ Διμηνίου όπου και αγωνίστηκε για δύο χρονιές στο Α τοπικό Βόλου. Την σεζόν 2013 φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Βόλου στην Α τοπική κατηγορία, ενώ την ερχόμενη σεζόν μεταγράφηκε στην Σκιάθο. Την σεζόν 2017-18 φόρεσε την φανέλα του Πηλέα και την ομάδα των Λιβανάτων στην Α τοπική κατηγορία.
Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του ΑΟ Σκιάθου καλωσορίζουν τον Μιχάλη Κουτσογιάννη από τον Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχονται καλή δύναμη στην προσπάθεια της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ