Τη νεοφώτιστη ΑΕ 2002 υποδέχτηκε ο Αίας στη Σούρπη, την οποία κέρδισε με 3-0. Μετά από αυτή την αναμέτρηση ο Αίας παρέμεινε στις πρώτες ομάδες με το απόλυτο, ενώ η ΑΕ παραμένει με τον ένα βαθμό της πρώτης αγωνιστικής.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο παρά τη θέληση του Αίαντα να ανοίξει γρήγορα το σκορ. Αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Για τους φιλοξενούμενους ο Στουμποβίκος έχασε δύο καλές στιγμές με τη μία να την αποκρούει ο Χαλάτσης ενώ η δεύτερη πέρασε έξω.

Στην επανάληψη ο Αίας κέρδισε γρήγορα πέναλτι με τον Κατσιαβριά, ο οποίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-0 στο 48′. Ένα σουτ για την ΑΕ 2002 με το Πολυχρόνου πέρασε εκτός, ενώ στο 72 ήρθε το δεύτερο κερδισμένο πέναλτι από το Μακανίκα, το οποίο εύστοχα εκτέλεσε ο Αραπίτσας για το 2-0. Το 3-0 ήρθε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα με τον Κατσιαβριά και πάλι που έγραψε το τελικό 3-0.

Από τη πλευρά των φιλοξενουμένων, υπάρχει διαμαρτυρία προς το διαιτητή για τις αποφάσεις του στις δύο περιπτώσεις πέναλτι.

ΑΙΑΣ: Χαλάτσης, Πλαβός, Μιχόπουλος, Σιαμουρδάνης, Παπανικολόπουλος, Χριστέλος, Χειλάς (78΄Ξηροκώστας Ιω.), Δημητρίου (80΄ Καττσαβριάς Κ.), Αραπίτσας (85΄Κωστούλας Γ.), Ξηροκώστας Ευθ. (65΄ Μακανίκας), Κατσαβριάς Θαν.

AE 2002: Μητρακος Βερντοβα Γαλάνης Βαγγέλης Καλαιτζιδης Σιγκερης Κορδα Γαλάνης Μάριος Πολυχρονου Κουβαρας Στουμποβικος Τερλεξης