Το Σάββατο 5/10 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ.

Σε ένα από τα ενδιαφέρον παιχνίδια, στο Ριζόμυλο, ο τοπικός Αστέρας θα φιλοξενήσει το νεοφώτιστο Νηλέα στις 16:00.

Δύο ομάδες με παρόμοιους στόχους, αν όχι ίδιους, με τη κάθε ομάδα να έχει κάνει τις μεταγραφικές κινήσεις που χρειαζόταν έτσι ώστε να είναι έτοιμοι στη νέα χρονιά. Έχουν και οι δύο ομάδες από ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό για τη διοργάνωση του κυπέλλου. Εκεί όπου ο Νηλέας έκανε μια υπέρβαση και προκρίθηκε στους ”16” του κυπέλλου ΕΠΣΘ αφήνοντας την ομάδα της Α’ κατηγορίας Ιάσων με σκορ 3-1

Από την άλλη πλευρά, ο Αστέρας Ριζομύλου είχε δύσκολο έργο απέναντι στη περσινή <<φιναλίστ>> του κυπέλλου, τον Αίαντα Σούρπης. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ νωρίς, αλλά δεν ήταν αρκετό ώστε να πάρει τη πρόκριση γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό με 1-3.

Πλέον, στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες θέλουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, αλλά θα πρέπει να παλέψουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Από τη πλευρά του Αστέρα, ο Χρήστος Καψιώτης, δε θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, καθώς αμφίβολος είναι ο Χαλιμούρδας ο οποίος είναι ανέτοιμος λόγω τραυματισμού, αλλά υπάρχει πιθανότητα να πάρει λεπτά συμμετοχής, ενώ Κατσίκης, Χολέβας, Χαλκίδης και Καζάκης θα απουσιάζουν. Επίσης, απών θα είναι και ο Παναγιώτης Αποστολίδης λόγω της στρατιωτικής του θητείας.

Στο στρατόπεδο του Νηλέα, ο έμπειρος τεχνικός Κυριάκος Κοκκινάκης, δε θα έχει στη διάθεσή του τους Μακρή, Χατζηκώστα και Πριονιστή.