Τη Δευτέρα 19 Αυγούστου αρχίζει τη προετοιμασία του ο Ρήγας Φεραίος υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Σταματίου.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ’’ ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Βελεστίνου η πρώτη συγκέντρωση και η έναρξη της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του προπονητή Κώστα Σταματίου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός. Για το λόγο αυτό καλούνται όλα τα μέλη και οι ποδοσφαιριστές του ιστορικού μας συλλόγου.

Ανακοίνωσε και τα εισιτήρια διαρκείας 

Η διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου Βελεστίνου ‘’ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ΄΄ γνωστοποιεί ότι η ομάδα μας πραγματοποιεί νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, η οποία οδηγεί στην απευθείας άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Επιπλέον, πραγματοποιεί προσπάθεια για την δημιουργία εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων, ο οποίος είχε δώσει στην ομάδα μας τη δυναμική και την ώθηση για να πετύχει όσα έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και επειδή ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο να υφίσταται, καλούμε όλους τους φιλάθλους της κωμοπόλεως του Βελεστίνου, καθώς και των περιχώρων να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα δώσει σε όλους μας την δυναμική που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με την φλόγα να καίει δυναμικά στα στήθη όλων μας, ο ΄΄ΡΗΓΑΣ’’ είναι εδώ και ετοιμάζεται για νέα μεγάλα ταξίδια! Ραντεβού στο Στάδιο Βελεστίνου.

Σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

1) Στα γραφεία του Συλλόγου (Στάδιο Βελεστίνου)
2) Στο ισόγειο του Δημαρχείου Βελεστίνου (Αρμόδιος, ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Κωνσταντίνος Αθ. Γιάτσιος)

Επιπλέον όλα τα μέλη της Διοίκησης διαθέτουν Εισιτήρια Διαρκείας.

Τέλος, το Δ.Σ. του συλλόγου μας, ευχαριστεί την επιχείρηση επεξεργασίας και τυποποίησης ελαιολάδου ‘’Mr. George΄΄ του κ. Φώτη Καλόγηρου για τη χορηγία των εισιτηρίων διαρκείας της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2019-2020.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Α.Σ. ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ