Για ακόμη μια χρονιά στο πάγκο του Αίαντα Σούρπης ως προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο Γιάννης Σιαμέτης.

0 31χρονος τεχνικός της ομάδας που έκατσε πέρσι στο πάγκο της ομάδας κατέγραψε τρομερή πορεία, καθώς η ομάδα μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα, ενώ έγραψε ιστορία καθώς έφτασε για πρώτη φορά στο τελικό κυπέλλου ΕΠΣΘ στην ιστορία της ομάδας,αφήνοντας εκτός ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας όπως Θησέας, Αλμυρός.

Μετά από μια εξαιρετική πορεία της ομάδας τη περσινή χρονιά θα συνεχίσει να είναι στο πάγκο της ομάδας και είναι πολύ χαρούμενος.

Πραγματοποίησε μια καλή χρονιά φτάνοντας στο τελικό του κυπέλλου, ενώ ήταν άκρως ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα.

Υπάρχει καλή σχέση με τη διοίκηση, καλό κλίμα στην ομάδα και πιστεύουν να πάνε όλα καλά και τη νέα χρόνια. Ο στόχος  που θέλουν να θέσουνε και για φέτος είναι να πρωταγωνιστησουν και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει 5 Αυγούστου και το βασικό στάδιο θα γίνει στο γήπεδο Σούρπης. Σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας που θα δώσουμε.

Όσο αναφορά το θέμα των ποδοσφαιριστών έχουν ανανεώσει σχεδόν όλοι οι παίκτες της περσινής χρονιάς ενώ έχουν γίνει κάποιες επαφές με κάποια παιδιά που θα έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Ο Γιάννης Σιαμέτης μίλησε στο localsports.gr και δήλωσε:

<<Ήταν πρόθεση τόσο της διοίκησης όσο και δική μου να είμαστε μαζί και τη νέα χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Αίαντα και κυρίως τον κ. Χρήστο Κωστούλα για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ τυχερός που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν group εξαιρετικών ποδοσφαιριστων και θα προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστή σου με και στο νέο πρωτάθλημα >>.