Όπως σας ενημέρωσε πρώτο το localsports.gr ο Κώστας Φλίγκος θα συνεχίσει τη σπουδαία καριέρα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Μαγνησίας και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα του Σαρακηνού.

Χωρίς πολλές συστάσεις γνωρίζοντας όλη τη ποιότητα του έμπειρου επιθετικού, πρόκειται για μια μεταγραφική νίκη των <<ροσονέρι>> που θα δώσεις πολύτιμες λύσεις στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και βοήθειες όσο αναφορά το σκοράρισμα. Βέβαια, πρόκειται και για μια κίνηση που δίνει αυτόματα ψυχολογία στην ομάδα και επιπλέον κίνητρο για να πετύχουν τους στόχους που θα θέσουν ενόψει νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επίσης, σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι του Σαρακηνού, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη δε θα σταματήσει εδώ, καθώς ετοιμάζει κι άλλες μεταγραφές, ενώ κάποια ή κάποιες από αυτές πρόκειται να είναι επίσης από το πάνω <<ράφι>> όπως η περίπτωση του έμπειρου επιθετικού.

Ο Κώστας Φλίγκος μίλησε αποκλειστικά στο localsports.gr και δήλωσε: Αρχικά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και συγκυριών δε μπορώ να συνεχίσω να αγωνίζομαι επαγγελματικά πλέον με το ποδόσφαιρο.

Όσο αναφορά τη νέα μου ομάδα, να πω ότι έδωσα μια υπόσχεση στο Θοδωρή Γκλαβίνη που έχουμε φιλικές σχεσεις, από τη περσινή κιόλας χρονιά και τη κράτησα.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για τους στόχους, εγώ είμαι εδώ θα προσπαθήσω και θα παλέψω για ότι στόχο θέσει η ομάδα μέχρι να επιτευχθεί.

Από εκεί και πέρα, να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία πάνω από όλα, χωρίς τραυματισμούς.